Frakt- och returpolicy

Priser och Leveranskostnader

De priser som presenteras vid beställningstillfället gäller för ditt köp. Priserna anges i svenska kronor (SEK) för transaktioner i Sverige och i euro (EUR) för transaktioner i Tyskland, inklusive moms. Svadia, eller den relevanta Svadia-partnern för partnerprodukter, behåller äganderätten till produkterna tills fullständig betalning har mottagits.

Vi är glada att erbjuda gratis frakt på alla beställningar inom Sverige och Tyskland, utan minimikrav för köp. Njut av bekvämligheten med kostnadsfri leverans till ditt föredragna postkontor. Var lugn, det tillkommer inga extra fraktkostnader för någon order, vilket gör din online-shoppingupplevelse ännu trevligare. Det totala beloppet, inklusive eventuella leveranskostnader, kommer att presenteras i beställningsprocessen innan ditt köp slutförs, vilket säkerställer transparens och tydlighet.

Leverans

Vi är endast skyldiga att leverera varor som finns i vårt lager, inklusive de varor som beställts från våra leverantörer. Svadia reserverar sig också rätten till eventuella slutgiltiga försäljningar av produkter tills de har lämnat Svadias lager. Om en produkt inte finns i lager kommer vi att kontakta dig och återbetala alla betalda belopp utan dröjsmål. Dessutom åtar vi oss inte att skaffa beställda produkter från någon annan källa. Detta gäller också för beställningar av generiska produkter (vilket innebär produkter där endast den aktuella produkttypen och egenskaperna är specificerade).

Produkter som beställs genom www.svadia.se levereras exklusivt till adresser inom Sverige, medan de som köps via www.svadia.de levereras specifikt till adresser inom Tyskland. När leveranstider anges i arbetsdagar, avser det alla dagar från måndag till fredag, med undantag för midsommarafton, julafton, nyårsafton och nationella helgdagar både i Sverige och Tyskland (kallade röda dagar).

Vi levererar dina produkter till den leveransadress (närmaste postkontor) du har angett i din beställning. När du lägger din beställning kommer du att se den uppskattade leveranstiden. Leveranstiden uppdateras när vi skickar orderbekräftelsen till din e-postadress.

Om du väljer vanlig leverans av din order är vår målsättning att leverera din order inom 3 till 7 arbetsdagar efter att du har lagt ordern.

Retur och Återbetalning

  • Returer accepteras i 14 dagar
  • Gratis returfrakt
  • Ingen återbetalningsavgift
  • Inga slutrea-varor

Återbetalningar görs automatiskt med samma betalningsmetod som användes för att betala din order. Om betalningen gjordes med faktura eller förskottsbetalning kommer återbetalningen att göras till det konto från vilket betalningen gjordes. För att göra en överföring kan vi behöva dina kontouppgifter.

Kontaktformulär