Frakt- och returpolicy

Priser och Leveranskostnader

De priser som visas vid beställningstillfället gäller för ditt köp. Priserna anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms (mervärdesskatt). Svadia, eller den relevanta Svadia-partnern i fallet med Partner-produkter, äger produkterna tills full betalning har gjorts.

Vid beställning för minst 599 SEK är leverans till postkontoret kostnadsfri. Vid beställning för mindre än 599 SEK kostar leverans till postkontoret 69 SEK. Leveranskostnaden anges tydligt i beställningsprocessen där den totala kostnaden för din beställning (inklusive eventuella leveranskostnader) specificeras under "totalt belopp" innan köpet genomförs och är bindande.Leverans

Vi är endast skyldiga att leverera varor som är tillgängliga på vårt lager, inklusive de varor som beställts från våra leverantörer. Svadia förbehåller sig även rätten till eventuell slutgiltig försäljning av produkter tills de har lämnat Svadias lager. Om en produkt inte finns i lager kommer vi att kontakta dig och återbetala alla betalda belopp utan dröjsmål. Dessutom åtar vi oss inte att hämta beställda produkter från någon annan källa. Detta gäller även för beställningar av generiska produkter (vilket innebär produkter där endast nuvarande produkttyp och egenskaper specificeras).

Produkter som köps via www.svadia.se levereras endast till adresser inom Sverige. När leveranstider anges i arbetsdagar avses alla dagar från måndag till fredag, med undantag för midsommarafton, julafton, nyårsafton och nationella helgdagar i Sverige och/eller Tyskland (så kallade röda dagar).

Vi levererar dina produkter till leveransadressen (närmaste postkontor) som du angav i din beställning. När du lägger din beställning kommer du att se den beräknade leveranstiden. Leveranstiden uppdateras när vi skickar orderbekräftelsen till din e-postadress.

Om du väljer vanlig leverans av din beställning är vårt mål att leverera din order inom 2 till 5 arbetsdagar efter att du har lagt beställningen.Retur och Återbetalning

Återbetalningar görs automatiskt med samma betalningsmetod som användes för att betala din order. Om betalningen gjordes via faktura eller förskottsbetalning kommer återbetalningen att göras till det konto från vilket betalningen gjordes. För att göra en överföring kan vi behöva din kontoinformation.