Om oss


MÄRKEFILOSOFI

Tillsammans Kan vi och kommer vi att göra skillnad


Välkommen till Svadia, din destination för allt som rör hälsa och välmående. Vi tror att ett hälsosamt och lyckligt liv är inom räckhåll för alla, och vi brinner för att hjälpa våra kunder att uppnå sina hälsomål.

Vår resa började när vi insåg att det fanns ett behov av högkvalitativa, prisvärda hälsoprodukter som också var bra för planeten. Vi satsade på att skapa ett varumärke som inte bara skulle ge kunderna de bästa möjliga produkterna, utan också vara en kraft för det goda i världen.

Vi sammanställer noggrant vårt urval för att säkerställa att varje produkt vi erbjuder är av högsta kvalitet och uppfyller våra strikta standarder för hållbarhet och etisk produktion.

På Svadia tror vi att friskvård inte bara handlar om produkter, utan om gemenskap. Vi är engagerade i att bygga en gemenskap av likasinnade individer som delar vår passion för hälsa och välmående. Oavsett om du precis har börjat på din hälsoresa eller är ett erfaret proffs, är vi här för att stödja dig varje steg på vägen. Vårt uppdrag är att ge individer möjlighet att ta kontroll över sin hälsa och sitt välbefinnande genom utbildning, inspiration och högkvalitativa produkter och tjänster.

Vi startade Svadia, för att stärka och stödja hantverkarna samt skönheten i handgjorda föremål. Svadias mål är att vara bryggan för alla de hantverkare som inte är anslutna till den globala världen och håller sina traditionella färdigheter vid liv.

Så, tillsammans med att stödja hantverkarna, ser vi nu fram emot att hjälpa dig att leva ditt hälsosammaste och lyckligaste liv.