Kitchen & Serving Products

Fira kräftsäsongen med perfekta köks- och serveringstillbehör

Säsongen för kräftor är här, och det finns ingen bättre tid att samla vänner och familj för en läcker kräftfest. Oavsett om du är en erfaren kräftälskare eller arrangerar din första fest, kan rätt köks- och serveringsartiklar höja upplevelsen. Här är hur du förbereder dig för en oförglömlig kräftskiva och de nödvändiga föremålen som gör den till en succé.

Glädjen av Kräftskivor

Kräftor, även kända som crawfish eller crawdads, är en delikatess som njuts av många kulturer under sommaren. Dessa små kräftdjur kokas vanligtvis med en blandning av kryddor, grönsaker och örter, vilket resulterar i en smakrik, gemensam matupplevelse. En kräftskiva är inte bara en måltid; det är ett evenemang fyllt med skratt, berättelser och, naturligtvis, utsökt mat.

Väsentliga Kökverktyg

1. Rustika Mangoträbrickor Med Burkar: Gläd Gästerna

Med en kombination av elegans, stil och en bränd kvalitet, är den problemfria Mangoträbrickan med Burkar från Modern Mango-kollektionen ett set med två vackra burkar och skedar med en matchande bricka. Handgjord av mangoträ, denna underbara kombination är både praktisk och elegant och kommer säkert att tillföra stil och värme till ditt matbord eller köksbänk. Denna handgjorda och miljövänliga produkt är perfekt som inflyttningspresent.

2. Yoga-inspirerad vattenflaska

Kopparflaskor har använts i århundraden inom ayurvedisk medicin för att förvara och dricka vatten. Fördelarna inkluderar antimikrobiella egenskaper, förstärkt immunsystem, minskad inflammation, förbättrad hudhälsa och ökad energinivå. Koppar stimulerar hjärnan, ökar energin och minskar trötthet.

3. Kristallsil i ametist, aventurin, rosenkvarts, citrin och agat

Te-silen från vår Kitchenware-kollektion är en kombination av en enda bit kristall, såsom Ametist, Rosenkvarts, Agat och en te-sil i rostfritt stål. Lägg lösteer i silen och placera den i en kopp eller tekanna med varmt vatten. Låt teet dra den önskade tiden, ta bort silen och njut av teet. Kristaller tros ha en positiv effekt och att använda en kristallsil kan vara ett unikt och roligt sätt att njuta av ditt teutbud.

Serveringsartiklar

1. Modern Mango Coaster

Pryd ditt vardagsrum eller matbord med dessa vackert designade Modern Mango-underlägg för att ge den där vintagekänslan. Mangoträ är en hård typ av trä som inte bryts. Det är särskilt motståndskraftigt mot naturlig förfall, vilket gör mangoträ till ett bra val för hantverk. Handmålade med miljövänliga akrylfärger, bearbetar hantverkarna träet som ger det en bohemisk look. Placera dessa underlägg från vår Modern Mango-kollektion på ditt soffbord för att skydda ytan från värme och fukt, eller du kan placera dem på tebrickan när du välkomnar dina gäster med en aperitif. Även en perfekt inflyttningspresent!

2. Träunderlägg tillverkade av skuren mangoträ

Handgjorda med omsorg av fantastiska hantverkare från Uttar Pradesh i Indien, är våra Carved Mango-underlägg från Modern Mango-kollektionen en perfekt komplettering till dina varma och kalla drycker. Tillverkade med en gammal hantverksteknik av bränt mangoträ, har dessa underlägg ett attraktivt utseende med en klassisk rik brun färg och delikata blommönster och bladmönster. Vårt Carved Mango-set med sex underlägg är perfekt för ditt morgonte eller kaffe, håll det nära ditt matbord eller soffbord.

3. Handgjorda underlägg av täljsten "Djursats med underlägg"

Ett härligt handskuret underläggsset med 6 underlägg och ett ställ från vår Mughal Marvels-kollektion. Tillverkat av skickliga hantverkare, är vårt Animal Coaster Set dekorerat med djur och blommor. Stället har tre djurhuvuden som pekar i tre olika riktningar, och underläggen är graverade med blommönster som förhöjer täljstenens naturliga skönhet. Använd dessa hållbara underlägg varje gång du har en varm kopp te eller kaffe, eller för att vila kalla drycker, då de både är värme- och vattentäta. Deras vackra design är ett konstverk och kommer att lägga till klass och stil till din inredning, en praktisk men ändå vacker produkt.

4. Spenatunderlägg Handgjorda med Sabai-gräs 

Som en del av vår Bohemian Beauties-kollektion består spenatunderläggssetet av fyra vackert handgjorda Sabai-gräsunderlägg med en praktisk matchande behållare. De kompakta underläggen är skapade av kvinnliga hantverkare i en spiralform och behållaren har ett bekvämt handtag. Dessa klassiska och miljövänliga underlägg är gjorda för att skydda dina bordsytor från fukt och värme i en naturlig gyllene och spenatfärgad finish.

5. Mango Underlägg 

Skaffa dig högkvalitativa Mango Underlägg från Modern Mango-kollektionen med en praktisk hållare som säkerställer att alla dina underlägg är på en plats. Detta distinkta handgjorda verk är skapat med en bränd kvalitet av våra begåvade hantverkare i Indien och är gjorda av hållbart mangoträ medan underläggshållaren är gjord av smidesjärn. Placera detta fantastiska, miljövänliga underläggsset på ditt matbord för att ge en stilfull twist till din inredning.

6. Servetthållare gjord av mangoträ 

Få en vintagekänsla med vår omsorgsfullt handgjorda Modern Mango-servetthållare. Indiens hantverkare polerar träet med olika verktyg för att ge en karakteristisk, åldrad look, vilket ger vår Modern Mango-kollektion en rustik, vintagekänsla. Mangoträ är hållbart och tåligt, perfekt för att skapa inredningsprodukter. Den stiliga handgjorda servetthållaren är målad med miljövänlig akrylfärg för att ge ett rustikt utseende till din matsal. Eller så kan du slå in den och ge den som en gåva till dina nära och kära!

Med rätt köksredskap och serveringsartiklar kommer din kräftskiva att bli en kulinarisk succé. Shoppa vårt breda utbud av köks- och serveringsartiklar idag för att förbereda dig inför din nästa sammankomst. Glad fest!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.