Bohemian Lifestyle

Bohemisk livsstil

Bohemisk är en tidlös stil. Med den bohemiska livsstilen kan man aldrig gå fel eftersom den är så anpassningsbar och i stil året runt.

 

Fem egenskaper av bohemisk livsstil:

1.Jordnära toner: Det bohemiska modets färgschema är välkänt. Eftersom bohemer värdesätter naturen bör man välja mer jordnära toner när man köper kläder i boho-mode. Undvik att använda fluorescerande, konstgjorda eller alltför ljusa nyanser. Välj varmare, mer naturliga färger, med beige, vita eller bruna accenter, försök att ge en neutral bas för din ensemble. Efter det, lägg till djärvt färgade kläder för den klassiska boho-kontrasten.

Dessa varma färger kompletterar miljön väl och är enkla att styla för alla evenemang, vilket gör dem perfekta för sommarklimatet.

2.Blandning av mönster: Eftersom den bohemiska livsstilen är förknippad med den nomadiska, resenärs livsstilen, är boho-stilen känd för att integrera många olika mönster, tyger och texturer i ett enda plagg.

3.Långa, lösa kläder: Bohemer tenderar att klä sig i löst sittande, bekväma klädsel eftersom de leder en relativt sorglös och trevlig livsstil. Bohemer tycker också om att lägga flera plagg ovanpå varandra, vilket är perfekt för kyliga eftermiddagar på stranden. Eftersom de kommer att hålla varma och snygga på samma gång, är tryckta koftor, cover-ups och kimonos bra investeringar.

4.Massor av tillbehör: Bohemer är kända för att bära många smycken. Detta beror på att de skulle resa jorden runt och samla olika grejer från platserna de besökte. Vissa saker är nödvändiga för den bohemiska looken! Egenskaper och garderobstillägg inkluderar långa halsband, en mängd olika armband och ringar med stora stenar.

Bohemer bär vanligtvis guld- eller silversmycken som påminner om stilen från andra kulturer, som marockansk eller indisk design. De är ett underbart komplement till neutrala garderobsartiklar, och ibland kan de till och med stå för wow-faktorn i din outfit.

5.Flätor: Bohemerna förstår att en frisyr är en avgörande del av en övergripande modeestetik. Den traditionella bohemiska frisyren är lång och naturlig, vilket återspeglar föreställningen om en frisinnad livsstil. Bohemer använder vanligtvis färre hårprodukter och föredrar ett mer sorglöst, naturligt utseende. På grund av detta, när man letar efter bohemiska frisyrer, ses ofta olika flätor och messy-buns.

Franska och fishtail flätor är bland de vanligaste typerna av hårflätning som bohemer tycker om att göra på sitt hår.

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.